Contactgegevens Centrum voor Levensvragen
  • Telefoon: 06 139 568 23
  • E-mailadres: info@centrumlevensvragen.nl
Postadres
Drechterwaard 100 - 104, 1824 DX Alkmaar

Het centrum voor Levensvragen is een landelijk netwerk van regionale centra voor geestelijke hulpverlening aan alle thuiswonende mensen die in een moeilijk of belastende situatie terecht gekomen zijn.

Het Centrum voor Levensvragen is er voor iedereen die in een moeilijke of belastende situatie extra steun zoekt. Bijvoorbeeld omdat je ergens mee zit of verdrietig bent, door gemis of verlies. Het kan lastig zijn daarover te praten en misschien vind je de steun niet direct in je eigen omgeving. De geestelijk verzorgers van het Centrum voor Levensvragen luisteren naar je en denken mee. Zonder oordeel. Met aandacht. Samen zoeken we naar wat troost en houvast kan geven. En perspectief.

Het Centrum voor Levensvragen is een landelijk netwerk van lokale centra voor levensvragen. Via de website kunt u eenvoudig een centrum in uw regio vinden. Indien mogelijk en gewenst vindt de begeleiding aan huis plaats. In Friesland opereert het Centrum onder de naam Sichtpunt, ruimte voor jouw levensvragen.

Terug naar alle hulpverlening instanties

Heeft u vragen over rouwverwerking of wilt u graag in gesprek komen? Neem contact op met Stichting NAH Zorg:

058-2563839

‘Teken fan libben’ is geproduceerd door: Stichting NAH Zorg

‘Teken van leven’ is een initiatief van: Murk-Jaep van der Schaaf

Mede mogelijk gemaakt door: Provincie Fryslân | ROF

Bestel hier het boek 'Uw man blijft leven' Een indringend verhaal van een gezin tussen hoop en vrees en overleven na het ongeval.