Contactgegevens Slachtoffer Hulp Nederland
  • Telefoon: 088 746 02 00
  • E-mailadres: noord@slachtofferhulp.nl
Postadres
Schweitzerlaan 6, 9728 NP Groningen

Slachtofferhulp Nederland helpt na misdrijven, verkeersongevallen, rampen en calamiteiten. U kunt bij Slachtofferhulp terecht voor emotionele steun, ondersteuning in het strafproces en het aanspraak maken op schadevergoeding.

Jaarlijks helpt Slachtofferhulp ruim 200.000 slachtoffers en nabestaanden hun leven weer op te pakken na een misdrijf, verkeersongeval of andere ingrijpende gebeurtenis. Deze hulp is gratis. Slachtofferhulp biedt emotionele ondersteuning, begeleiding in het strafproces en hulp bij het aanspraak maken op schadevergoeding. Zo kunt u vandaag verder.

Ook Slachtofferhulp kan u helpen met uw hulpvraag of het formuleren daarvan. Slachtofferhulp Nederland heeft verspreid door het het land lokale hulpverleners en bezoeklocaties. Daarnaast werkt Slachtofferhulp intensief samen met onder andere de Politie, het Openbaar Ministerie, de GGD, Gemeenten en schadefondsen.

Ervaren en gespecialiseerde medewerkers
Maatwerk; hulp zolang als nodig is
Geen kosten
Terug naar alle hulpverlening instanties

Heeft u vragen over rouwverwerking of wilt u graag in gesprek komen? Neem contact op met Stichting NAH Zorg:

058-2563839

‘Teken fan libben’ is geproduceerd door: Stichting NAH Zorg

‘Teken van leven’ is een initiatief van: Murk-Jaep van der Schaaf

Mede mogelijk gemaakt door: Provincie Fryslân | ROF

Bestel hier het boek 'Uw man blijft leven' Een indringend verhaal van een gezin tussen hoop en vrees en overleven na het ongeval.